عمومی, مقاله ها

سوالات رایتینگ آیلتس

آزمون رایتینگ

انواع سوالات رایتینگ آیلتس و ترفند پاسخگویی به آن‌ها | کولرنی

آزمون آیلتس یکی از آزمون‌های مطرح جهان بوده که برای سنجش سطح زبان فرد طراحی شده است. این آزمون شامل 4 بخش رایتینگ، ریدینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ می‌باشد. یکی از معضل‌های شرکت کنندگان آزمون آیلتس، بخش رایتینگ این آزمون بوده که منجر به دریافت نمرات پایین می‌شود. 

در این مقاله از سایت کولرنی colearny.com قصد داریم تا به بخش رایتینگ این آزمون بپردازیم تا برخی از مشکلات و معضل‌های آزمون آیلتس را در این زمینه پاسخ دهیم. پس همراه ما باشید.

همچنین جهت بهبود لهجه امریکن از فایل های صوتی  + 1000 لغت پرکاربرد انگلیسی با معنی و “تلفظ” استفاده نمایید.

تمرین رایتینگ آیلتس

رایتینگ آزمون آیلتس

برای داشتن درصد موفقیت بیشتر، ابتدا با توجه به هدف خود تعیین کنید که قصد دارید در آزمون جنرال یا آکادمیک شرکت کنید. سپس وارد دیگر جزئیات بخش رایتینگ آزمون آیلتس شوید. حال در ادامه ساختار بخش رایتینگ در آیلتس جنرال و آکادمیک را بررسی می‌کنیم.

رایتینگ

ساختار رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال

ساختار رایتنیگ آیلتس آکادمیک به شرح زیر است:

ابتدا بهتر است بدانید که آیلتس آکادمیک مناسب داوطلبانی است که می‌خواهند در مقطع کارشناسی، ارشد یا مقاطع بالاتر در دانشگاه های خارج از ایران تحصیل کنند. همچنین برخی از شرکت‌های معتبر و بیمارستان‌ها نیز مایل هستند تا کارمندانشان که قصد کار در آن مجموعه را دارند از مدرک آیلتس آکادمیک برخوردار باشند.

تسک‌های رایتینگ آیلتس آکادمیک

تسک یک

در این بخش یک نموادار یا یک جدول در اختیار شما قرار می‌دهند. داوطلب موظف است تا این نموادر یا جدول را در حداقل 150 کلمه شرح دهد.

تسک دو

در تسک دو نیز از شرکت کننده درخواست می‌شود تا مقاله‌ای در راستای سوالی که از او پرسیده شده، بنویسد.

*لحن پاسخ به هر دو تسک نیز باید رسمی باشد.

زمان‌بندی رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک

زمانی که برای پاسخ به این دو تسک در نظر گرفته شده است 60 دقیقه می‌باشد.

تعداد سوال رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک

سوالات در نظر گرفته شده برای رایتینگ این آزمون، 2 سوال است.

 

ساختار رایتنیگ آیلتس جنرال به شرح زیر است:

آیلتس جنرال مخصوص افرادی است که قصد ادامه تحصیل در مقاطع پایین تر از کارشناسی را دارند. رایتینگ جنرال، نسبت به رایتینگ اکادمیک، راحت‌تر بوده و به اصطلاح با روزمرگی آمیخته است. این رایتینگ به این صورت است که فرد باید بعد از تکمیل یک نمودار یا جدول، مهارت خود را در توصیف و ارائه راه حل یک مشکل بروز دهد.

تسک‌های رایتینگ آیلتس جنرال

تسک یک

در این تسک یک عنوان به شرکت کننده داده می‌شود و از وی خواسته می‌شود تا یک نامه در یکی از حالات رسمی، نیمه رسمی یا شخصی بنویسد. فرد شرکت کننده باید در این نامه اطلاعاتی خواستار شود یا موردی را توضیح دهد.

تسک دو

در تسک دو داوطلب باید یک مقاله نسبت به یک استدلال یا دیدگاه خاصی بنویسد و آن را کاملا شرح دهد.

*لحن پاسخ به هر دو تسک متغیر است که در قسمت اطلاعات هر بخش به فرد یادآوری می‌شود.

زمان‌بندی رایتینگ آزمون آیلتس جنرال

زمانی که برای پاسخ به این دو تسک در نظر گرفته شده است 60 دقیقه می‌باشد.

تعداد سوال رایتینگ آزمون آیلتس جنرال

سوالات در نظر گرفته شده برای رایتینگ این آزمون، 2 سوال است.

ترفند پاسخگویی به آزمون رایتینگ آیلتس

در این بخش همراه کولرنی باشید تا برخی از تکنیک‌ و ترفند‌های کلی برای پاسخگویی به رایتینگ آیلتس را باهم مرور کنیم.

  • هر دو تسک را کاملا تحلیل و بررسی کنید.
  • چند یادداشت کاربردی و کلیدی بردارید تا مواردی که اهمیت ندارند را بیش از یکبار نخوانید.
  • رایتینگ را حول محور بحث بنویسید و از موضوع اصلی خارج نشوید.
  • مدیریت زمان داشته باشید.
  • تسک دو ارزش بیشتری نسبت به تسک یک دارد پس به این مورد دقت کنید.
  • نوشتن حداقل 150 کلمه برای تسک یک و 250 کلمه برای تسک دو الزامیست.
  • برای گرامر، اصلاح کلمات و غلط‌های املایی و نگارشی خود وقت بگذارید چون اشتباهات کوچک، به مراتب از شما امتیاز کسر می‌کنند. 

ارتقا مهارت رایتینگ با پارتنر زبان

تقویت مهارت‌های آزمون آیلتس یکی از دشوار‌ترین کارها برای کسانی است که دسترسی به کلاس نداشته یا به هر دلیلی وقت شرکت در کلاس را ندارند. یکی از خدمات منحصر به فرد ما، ارتقا مهارت‌های چهارگانه شما برای شرکت در آزمون آیلتس می‌باشد. 

شما با تمرین مکرر مهارت‌های آیلتس به عنوان مثال، مهارت رایتینگ با پارتنر زبان انگلیسی خود، می‌توانید پیشرفت چشمگیری در این زمینه داشته باشید. شما با نوشتن متن رایتینگ خود و ارسال آن برای پارتنر زبان، با نقاط ضعف و قوت خود در این راستا آشنا می‌شوید و در نهایت با تقویت بیشتر نقاط ضعف خود و تمرین مکرر رو نقاط قوت، می‌توانید نمره قابل قبولی را در بخش رایتینگ آیلتس کسب کنید.

پارتنر زبان

درخواست پارتنر زبان تنها محدود به کلاس‌های آیلتس نمی‌شود و در تمامی سطوح برای شما پارتنر زبان انگلیسی موجود است. این سطوح شامل موارد زیر می‌شوند:

  • A1 (ضعیف)
  • A2 (متوسط به پایین)
  • B1 (متوسط)
  • B2  (متوسط به بالا)
  • C1 (پیشرفته)
  • C2 (روان)

جمع بندی و نتیجه گیری

در این مقاله از کولرنی، عنوان رایتینگ آیلتس مورد بررسی کامل قرار گرفت. رایتینگ آیلتس به توجه به هدف شما دارای دو نوع جنرال و آکادمیک می‌باشد. هرکدام از این رایتینگ‌ها تخصص و مهارت مختص خود را نیاز دارد که به نوبه خود شما را به چالش می‌کشد.

در قسمت‌های دیگر از این مقاله تسک‌های راتینگ جنرال و اکادمیک بررسی شدند و نیز برای هردو سبک از این رایتینگ‌ها ترفند‌ها و راه حل‌هایی برای پاسخگویی بهتر و سریع‌تر داده شد. مطمئنا با مطالعه دقیق هر بخش از این مقاله در کولرنی می‌توانید اطلاعات مفید و کاربردی کسب کنید. 

همچنین با مراجعه به بخش https://app.colearny.com/signup/primaryRegister نیز می‌‌توانید درخواست پشتیبانی و پارتنر زبان انگلیسی داشته باشید تا در مهارت‌های آیلتس و نیز سطوح دیگر از مبتدی تا پیشرفته زبان انگلیسی با شما همراه باشند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *